Wie ben ik?

Na een aantal jaar als Paraveterinair dierenartsassistente te hebben gewerkt, begonnen mijn groene vingers toch weer te kriebelen. Met pijn in mijn hart heb ik mijn werk in de praktijk vaarwel gezegd en ben ik bij mijn ouders in het aannemingsbedrijf aan de slag gegaan, waar ik vrijwel direct met de tuinberegening en druppelbevloeiing aan de slag ging.

Na jaren onder de vleugels van mijn vader te hebben gewerkt, heeft het lot besloten in februari 2008 zelfstandig verder te gaan als De Visser Beregening. Een klein bedrijf wat actief was in de productie van druppelbevloeiingssystemen en de verkoop van alle benodigdheden voor druppelbevloeiing- en beregeninginstallaties.

De materialen werden in eigen beheer geassembleerd tot een onderdeel van druppelbevloeiingssystemen, wat vervolgens via de installateurs in de glastuinbouw bij de eindverbruikers terecht komt.
Daarnaast leggen we ook complete beregeningsinstallaties aan bij bedrijven of particulieren. Tuinberegening: Van balkon of dakterras tot aan de tuin van uw landgoed…. of de paardenbak.

Mijn interesse ligt duidelijk buiten bij de tuinberegening en steeds meer ging ik me toespitsen op de beregening en voorzichtig ook naar het totaal ontwerp. Om mijn klanten optimaal van dienst te zijn in het totaal ontwerp, ben ik de opleiding Tuin- en Landschapsarchitectuur gaan volgen. Vol enthousiasme in maart 2012 gestart met de opleiding ‘Tuindesigner’ bij Linnartz te Nijmegen. Waarvan de eerste module ‘Tuinontwerper incl. ruime plantenkennis’ met succes is afgerond in februari 2013. Module Landschapsarchitectuur, Toegepaste Beplantingsleer heb ik Medio Juli 2014 afgerond.

Het afronden van de opleiding riep de behoefte op tot een nieuwe huisstijl en naamswijziging voor De Visser Beregening.

De Visser Beregening    is nu    De Visser Tuinontwerp en Beregening.

In 2015 heb ik met een aantal collega’s uit de opleiding deelgenomen aan het Appeltern Tuinenfestival ‘Een Tuin voor Vincent’ Vincent van Gogh, een ontwerpwedstrijd voor ontwerpers en architecten in de Tuinen van Appeltern. We werden de winnaar van het GOUDEN POTLOOD ‘Beste ontwerp 2015’.. Mooie ervaring.

Naast mijn werk als tuinontwerper ben ik getrouwd en moeder van drie fantastische kinderen. Wij genieten in onze vrije tijd van de natuur en het buitenleven, onze dochter houdt net als ik van paardrijden, wij zijn dan ook veel te vinden op stal bij onze paarden en zetten ons in voor onze paardensportvereniging De Biesboschruiters in Werkendam. De jongens komen ook graag op stal, maar zijn op de zaterdagen met grote regelmaat te vinden op het voetbalveld van Kozakkenboys.